Skip to content

Solskydd utomhus

FÖNSTERMARKISER • TERRASSMARKISER  • VERTIKALMARKISER • KORGMARKISER

VI ERBJUDER EN KOSTNADSFRI KONSULTATION, OFFERT ELLER HEMBESÖK!

Alla typer av markiser för solskydd utomhus

Markiser är ett effektivt solskydd utomhus som håller värmen på utsidan. En markis är dessutom en snygg inredningsdetalj på din fasad. En terrassmarkis över uteplatsen skapar en skön skugga för lata dagar. Alla våra markiser måttanpassas efter dina behov och förutsättningar. Tillsammans med er tar vi fram ett solskydd att använda utomhus för just ert behov.

Vi erbjuder även solskydd inomhus.

Läs gärna mer om olika alternativ nedan eller besök vår butik för att få tips, råd och inspiration. Klicka på länkarna för att besöka våra leverantörers hemsidor och få mer information.

Fönstermarkiser

Ger välbehövlig skugga inomhus på varma sommardagar utan att blockera utsikten.

Terrassmarkiser

Det självklara valet om man vill skugga en uteplats, altan eller annan stor yta. Beroende på dina önskemål utformas detta solskydd utefter husets fasad och utseende. Vi erbjuder måttanpassade markiser i olika färger och tyger för att leverera ditt solskydd utomhus.

Vertikalmarkiser

Finns i en mängd olika utföranden, från enklare vajermarkiser till zipscreens som tål vindar upp till stormstyrka.

Korgmarkiser


En anpassningsbar och elegant lösning där vanliga markiser kanske inte passar av olika anledningar, eller helt enkelt då man är ute efter en mer klassisk stil.

Solskydd utomhus - utformade efter dina önskemål

Det finns många fördelar med att använda sig av solskydd till din bostad. Dels skyddar de mot solens starka strålar och dels bevarar solskyddet en trivsam temperatur i rummet, oavsett årstid. Investering i ett effektivt solskydd utomhus är ett smart val, då du kan skapa en sval och skuggad oas som förlänger utesäsongen. Vi har lösningar som passar alla utomhusutrymmen och stilar. Med rätt solskydd utomhus kan du njuta av en bekväm och avkopplande utomhusmiljö året runt.

Vi har i över 30 år arbetat med att ta fram solskydd som uppfyller våra kunders unika behov. Vårt huvudfokus är att alltid sträva efter att uppnå maximal nöjdhet hos våra kunder. Målet är att ständigt leverera de senaste och mest kvalitativa produkterna på marknaden till konkurrenskraftiga priser. Tillsammans med Salos Markiser & Persienner får du alltid råd och inspiration från våra kunniga medarbetare. Om du befinner dig i närheten av vår butik, får du mer än gärna komma förbi och granska vårt utbud i en fysisk miljö. 

Solskydd utomhus

Nyfiken på hur ditt hus skulle se ut med markiser?

Kontakta oss idag för offert.

Mät
Mät fönster och dörrar som är aktuella för solskydd.
1
Kontaktformuläret
Fyll i kontaktformuläret med relevant information. Vi skickar ett ungefärligt kostnadsförslag utifrån era mått.
2
Hembesök
Verkar det intressant så bokar vi ett hembesök för mer exakta mått, och utifrån det får ni en offert!
3
1
2
3

Mät

Mät fönster och dörrar som är aktuella för solskydd.

Kontaktformuläret

Fyll i kontaktformuläret med relevant information. Vi skickar ett ungefärligt kostnadsförslag utifrån era mått.

Hembesök

Verkar det intressant så bokar vi ett hembesök för mer exakta mått, och utifrån det får ni en offert!