Om oss

Salos Markiser & Persienner AB är ett familjeföretag med gedigen och flerårig kompetens inom solskyddsbranschen. Jonas Salo har tidigare arbetat med sina svärföräldrar i JOGO Markiser & Persienner AB. Sedan 2011 driver han företaget vidare tillsammans med sin fru Sandra under namnet Salos Markiser & Persienner AB.

Vi är specialiserade på solskydd för både inom- och utomhusmiljöer och vi erbjuder ett heltäckande sortiment av produkter. Hos oss får ni alltid goda råd om solskydd. Idag är vi fem anställda på företaget och har två servicebilar. Vårt mål är att leverera produkter av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser och att ha 100 procent nöjda kunder!

Kom in till vår butik på Örsholmsgatan 4 i Karlstad eller ring oss för en kostnadsfri konsultation, offert eller hembesök.

Vi hälsar både gamla som nya kunder varmt välkomna!

Med många återvändande kunder kan vi mer än känna oss stolta över att vara det självklara valet för ett trevligt bemötande och ett ännu bättre avslut.

Jag är stolt över att driva familjeföretaget vidare och förhoppningsvis låta företaget växa för nästa generation att ta över.

Jonas Salo, VD

Vi sponsrar

0 + år

Vi har över 30 års erfarenhet av solskydd

Ring oss för en kostnadsfri konsultation, offert eller hembesök.

Vi hälsar alla gamla som nya kunder varmt välkomna till vår butik på Örsholmsgatan 4.